It is not enough to just have an artistic vision. 

AMI has the professional tools for realization!

AMI startte begin jaren zeventig in Hamburg met de levering van kunstenaars en grafische materialen. Door een vooruitstrevende ondernemingsbeleid en een succesvol team medewerkers ontstond gedurende jaren een groothandel, die tot vandaag de dag in Europa tot één van de marktleiders is uitgegroeid.  Na de verhuizing van de firma naar Kaltenkirchen is het AMI mogelijk, met een modern magazijn, zijn klanten in heel Europa op ongeveer 6.000 m2 magazijn oppervlakte rond de 7.000 artikelen aan te bieden.  In huize AMI is men bijzonder trots op de hoge kwaliteit van de producten en de goede condities voor de vakhandel. Afgelopen jaren heeft de firma een uitstekend imago opgebouwd op het gebied van SNELLE en COMPLETE leveringen en een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding.

Productcatalogus & newsletter

Op ca. 300 pagina’s presenteren we in onze gedrukte productcatalogus overzichtelijk ongeveer 5.000 artikelen uit het AMI assortiment. 
Hier tonen we niets, wat niet direct leverbaar is – Leveringsproblemen van onze leveranciers uitgesloten.

Bestellingen tot 12:00 worden nog dezelfde dag verzonden!

Catalogus download

Ontdek ook de actuele aanbiedingen en noviteiten in de AMI Creative Deals:

Met enige regelmaat versturen we actuele aanbiedingen in gedrukte vorm en via email. De deelname aan onze Newsletter-mailing is natuurlijk kostenloos en kan onherroepelijk is uiteraard kosteloos en vrijblijvend en kan te allen tijde worden opgezegd. Neem contact op!

B2B webshop

Art Material International Warenhandelsgesellschaft mbH

Carl-Zeiss-Straße 21-23

24568 Kaltenkirchen, Duitsland

Tel. +49 4191 8000-0

info@art-material.de