KREUL – Het verfmerk voor kinderen, creatieve mensen en kunstenaars

“Color is our life – and our passion. Using our knowledge and skills with color, mixed with a great deal of intuition for color, we produce high-qualitypaints responsibly and sustainably to make artists, children and creative minds happy.


I sincerely hope you enjoy our KREUL paints and colors.”

Dr. Florian Hawranek

#brandnew

Ons nieuwe KREUL Merkenmagazin #2 is vanaf nu verkrijgbaar!

#KREUL2023

De wereld verandert en we hebben het gevoel dat regels worden overtreden, markten worden gereorganiseerd en producten zoveel meer moeten kunnen dan voorheen. De uitdagingen zijn groot, maar de kansen om iets te veranderen ook!

Als familiebedrijf met een bijzondere historie en regionale wortels kunnen wij ervoor zorgen dat verf echt een verschil kan maken voor kinderen, creatievelingen en kunstenaars.

We hebben een systeem ontwikkeld dat als leidraad dient voor de toekomst. De KREUL duurzaamheids criteria. Dealers, partners en klanten kunnen op deze criteria vertrouwen. Deze criteria zorgen ervoor dat onze eindgebruikers verven kopen die op verantwoorde wijze zijn ontwikkeld, onder veilige en eerlijke omstandigheden zijn geproduceerd en die kortere transportroutes hebben gehad.

Met alle fundamentele veranderingen ontwikkelen we natuurlijk spannende focusonderwerpen.

Here we go!

Great art for smart kids

Als eerste Duitse fabriek die kunstenaarsverf maakt, zit het in ons DNA om kunst te blijven inspireren. En dat doen we met een compleet nieuwe lijn verf voor stoere kids vanaf 6 jaar.

Refreshing new look for tableware and decorative objects

Joepie – goed humeur komt naar de tafel! Met de KREUL Glass & Porcelain verf krijgen glas en keramiek een stijlvolle en uitnodigende nieuwe look.

All-purpose glue for responsible crafting and DIY

KREUL Handicraft Glue Nature is een must-have voor duurzame doe-het-zelfprojecten en upcycling-ideeën.

Over de hele linie duurzamer.

De KREUL Chalky krijtstift verandert. Met een navulsysteem, een duurzame receptuur, PCR-materiaal en nieuwe sets laten we zien dat we ook op het gebied van markers verandering willen. Er zijn veel krijtstiften, maar geen enkele is duurzamer.

Onzichtbare helpers voor kunst.

Briljante kleuren verdienen natuurlijk een grote uitstraling, maar lakken en penselen reinigers mogen niet worden onderschat – ze zorgen voor de finishing touch of zorgen ervoor dat het gereedschap betrouwbaar klaar is voor gebruik.

Vol power, voor snelle kleurideeën.

Temperament vol rood ontmoet verfrissend blauw en componeert een opzwepende zomerhit met vrolijk oranje. In de heetste tijd van het jaar zijn we altijd gefascineerd door de verscheidenheid aan kleuren die nu buiten te zien zijn. Deze ervaringen willen we artistiek vast leggen. De makkelijkste manier om dit te doen is met onze KREUL Triton Acryl Marker.
» Meer informatie

C. Kreul GmbH & Co. KG

Carl-Kreul-Sraße 2

91352 Hallerndorf, Duitsland

+49 9545 9250

info@c-kreul.de

www.kreul.de

B2B webshop